Bastidas visita les instal·lacions del Club d’Halterofília Alzira

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, han visitat esta vesprada les instal·lacions del Club Halterofília Alzira. Una visita en què han comprovat, de primera mà, la nova zona de màquines que s’ha habilitat, gràcies a les que es van retirar del gimnàs de la Piscina Municipal per renovació d’estes.

 La màxima autoritat local ha destacat: “El Club Halterofília Alzira és un dels clubs esportius més llorejats i amb més solera de la localitat. Atenem les seues peticions, com ho fem amb la resta de clubs i entitats, i anem solucionant les seues peticions en la mesura de les nostres possibilitats”. Ha afegit: “A més, tal i com vaig anunciar divendres, invertirem prop de 30.000 euros en la reforma integral dels vestidors d’esta instal·lació, perquè han quedat obsolets i és necessari”.

 La setmana que ve s’iniciaran estes obres de reforma dels vestidors, a les quals s’afig el canvi de les tarimes que s’utilitzen per als entrenaments. 

 Bastidas ha aprofitat per a felicitar a Llorenç Carrió, després de ser elegit president de la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana. 

 
20141215 164650