El CPC acull un Programa de Qualificació Bàsica de Perruqueria

L’Ajuntament d’Alzira ha sigut autoritzat per a dur a terme dos Programes Formatius de Qualificació Bàsica. Estos dos programes són el de “Servicis auxiliars de perruqueria” i el d’”Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. Estos dos cursos estan subvencionats, els dos, en 24.780€.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha destacat: “un any més, impartim a Alzira estos dos programes que tan bona acollida tenen, any a any. És important poder desplegar-los, ja que són una formació per a aquelles persones que no han acabat la Secundària i, en el cas del de Jardineria, per a persones amb necessitats educatives especials. Per tant, són cursos de formació que serviran, de cara a un futur professional, a tots els jóvens que hi participen”.

El curs de Perruqueria s’impartix en les instal·lacions del Centre de Participació Ciutadana i va dirigit a alumnat d’edats compreses entre 16 i 21 anys, que no haja obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

El curs de Jardineria va dirigit a alumnes amb necessitats educatives especials, amb certificat de discapacitat. S’impartix en la UNED i en l’IES Rei en Jaume.

Un total de 26 alumnes es formaran amb estos dos cursos per als quals s’han contractat quatre professors. Encara queden algunes vacants; els interessats a participar-hi poden sol·licitar més informació en el Departament d’Educació, telèfon 96 245 92 50.