L’Ajuntament aprova el projecte d’urbanització de l’obra “Connexió del carrer Gabriela Mistral a l’avinguda Vicent Vidal”

En l’última Junta de Govern Local es va aprovar el projecte de l’obra “Connexió del carrer Gabriela Mistral a l’avinguda Vicent Vidal”, l’objecte del qual és la millora del traçat viari per mitjà de la connexió del tram est del carrer Gabriela Mestral amb l’avinguda Vicent Vidal, d’acord amb el Pla General d’Ordenació Urbana vigent. El pressupost d’esta obra és de 39.202€. A l’esmentat projecte s’unix una separata denominada “Anul·lació del subtram de la xarxa de gas i desplaçament de la connexió a Ice Cream” amb un pressupost de 32.427€.

El regidor d’Urbanisme, Enrique Montalvá, ha destacat: “Amb esta obra pretenem millorar l’accés a l’Hort de Galvañón, una zona amb molt de trànsit de vehicles. Obrim este carrer que connecta directament amb l’avinguda Vicent Vidal i ampliem les eixides d’esta cap a la muntanya”.

L’actuació projectada comprén una àrea aproximada de 500 metres quadrats. Desplega el tram est del carrer Gabriela Mestral, de 25 metres de longitud i 20 metres d’amplària, en el seu límit amb susdita l’avinguda.

La secció constructiva, tipologia i característiques del vial a executar s’ajusta al vial contigu existent, desplegat en la Unitat d’Execució Hort de Galvañón, projectat amb una calçada de doble sentit de circulació amb carrils de 4 metres d’ample, franges d’aparcament en cordó de 2.5 metres voreres de 2. 

La intersecció amb l’avinguda Vicent Vidal es resol permetent únicament l’entrada i eixida per mitjà de moviments de girs a dreta.