L’Insòlitfest començarà dissabte, 13 de desembre

  • S’ha presentat este matí
  • Se celebra durant quatre dissabtes consecutius

Este mateix matí s’ha presentat l’Insòlitfest, un projecte de dinamització del centre històric i de les zones comercials d’Alzira. El projecte ha sigut presentat per l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el representant de l’Escola d’Esplai, Alejandro Solís.

La màxima autoritat local ha manifestat: “Amb l’Insòlitfest, pretenem posar en valor la nostra ciutat a través de la utilització d’actuacions musicals insòlites en espais també insòlits i en els quals no és habitual que es realitzen este tipus d’actuacions. Un projecte nou que porta amb si projectar una imatge de modernitat de la nostra ciutat però, sobretot, dinamitzar el comerç, per això el fem coincidir amb la campanya nadalenca. A més, és una aposta clara pels artistes locals, de la comarca i província, majoritàriament. Agraïsc el treball realitzat per Escola d’Esplai i la regidora de Joventut, per tal que haja sigut possible dur a terme este projecte. Vos invite a tots a disfrutar de les activitats programades dins d’este festival”.

L’Insòlitfest començarà dissabte, 13 de desembre, a les 12 hores en el mercat la Vila amb “Música en la carnisseria”. Este dia, les activitats més destacades passen pel Tribut als Beatles, a les 13 hores, amb un concert en el sostre de la Tourist Info de la plaça del Regne, a càrrec de la banda tribut valenciana  The Blisters. El que es pretén és emular el clàssic concert que va ser l’últim que va realitzar la banda britànica The Beatles en el terrat dels Apple Corps de Londres, l’estudi de gravació de la banda. A més, per a este dia també està previst el I Festival de Músics de Carrer, de 18 a 22 hores, a la Vila, zona centre i Pere Crespí. Més de 20 músics professionals del pop, rock, jazz, soul, etc. difondran les seues creacions i interpretacions musicals en un lloc tan comú i popular com el mateix carrer. El dia conclourà en el MUMA, amb “Acústics en el Museu”.

Les activitats entorn de lInsòlitfest continuaran dissabte, 20 de desembre, a les 19 hores. S’instal·larà una pantalla de cine gegant en el carrer Major Santa Caterina i es projectarà el mític concert de Queen a Wembley , el 1986.

Dissabte, 27 de desembre, les activitats de l’Insòlifest giren al voltant dels “Concerts de Cine”. El cine Colón tornarà a obrir les seues portes per a albergar els concerts de les bandes alzirenyes Delado i Limbotheque, així com de Nweman, un dels artistes més rellevants de la música indie actual que oferirà un concert acústic insòlit seguint com a fil conductor més de deu guitarres diferents, cada una amb una història molt particular.

L’Insòlitfest acabarà dissabte, 10 de gener, amb un concert de gospel a les 16:30 hores, en l’església de la Sagrada Família. Living Water és una de les bandes més importants de gospel d’Espanya, una agrupació formada en 2007, amb base a Madrid i suport en la producció de músics britànics. Com a colofó al Festival i a l’última jornada, la Casa Blava acollirà el concert de Mikel Erentxun a les 20:45 hores. Un concert molt especial, en acústic, on el cantant repassarà els èxits de la banda que el va llançar a la fama i de la seua carrera en solitari. La Casa Azul també és el nom d’un dels èxits de Duncan Dhu.

Insòlitfest

Dissabte 13 de desembre

12.00 – Mercat la Vila- Música en la carnisseria.

13.00- Tourist Info- Música en el terrat (tribut a The Beatles).

18.00-22.00- La Vila/zona Centre/Pere Crespí-      I Festival de Músics de Carrer.

19.30-21.30- Pati MUMA- Acústics en el Museu.

Dissabte 20 de desembre

19.00- Major Santa Caterina- Cine en el carrer: Concert  de Queen a Wembley.  

Dissabte 27 de desembre

21.00- Cine Colón  – Delado.

22.00- Cine Colón – Limbotheque.

23.30- Cine Colón – Newman.

Dissabte 10 de gener

16.30- Església Sagrada Família- Concert de Gospel: Living Water.

20.45- La Casa Blava- Concert acústic de Mikel Erentxun.