Este dissabte torna l’Oci Alternatiu a Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Joventut, ha programat una nova edició del programa Oci Alternatiu. Este dissabte, 29 de novembre, tindrà lloc una Nit Esportiva en el poliesportiu Fontana Mogort, a partir de les 20:30 hores.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat: “Un dissabte més, programem una activitat al voltant de l’Oci Alternatiu que tan bona acollida té, any a any. Ho fem amb una Nit Esportiva per tal que els jóvens puguen tindre una alternativa per a passar la nit dels dissabtes. Anime als que hi vullguen participar a inscriure’s, perquè segur que passen una jornada divertida i fan nous amics”.

Esta activitat va dirigida als jóvens a partir de 12 anys. En esta, els participants podran jugar a futbol sala, a bàsquet i a altres esports alternatius.

Per a més informació o inscripcions cal acudir al Centre d’Informació Juvenil, en la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres i de 17 a 19:30 hores de dilluns a dijous. També es pot telefonar al 96 241 74 07. El preu d’inscripció és de 3 euros.