Alzira participa este dijous en el Dia de la Persona Emprenedora

 

 

  • L’Ajuntament posa un autobús per a aquells que vullguen acostar-se a la jornada

Este dijous, 27 de novembre, se celebrarà en Fira València la novena edició del Dia de la Persona Emprenedora, Focus Business PIME i Emprenedors 2014, de 9 a 21 hores. Este esdeveniment propicia el contacte entre persones que es plantegen crear una empresa, aquells que ja la van crear, empresaris d’èxit, i formadors i experts d’organitzacions dedicades a la informació i assessorament als emprenedors.

Els interessats a acudir a esta jornada poden fer-ho amb l’autobús que posa a disposició de la ciutadania l’Ajuntament d’Alzira. Eixirà a les 8 del matí des de les dependències d’IDEA (ronda d’Algemesí, 4) i tornarà a les 15 hores. Els que hi vullguen assistir han de confirmar-ho, ja que les places són limitades, a través del 96 245 51 01 o adl@idea-alzira.com.

Recordem que Alzira participarà d’esta jornada amb una taula informativa sobre el programa europeu Erasmus Jóvens Emprenedors i amb una ponència respecte d’això per part de la directora d’IDEA, Carmen Herrero.

Dia de la Persona Emprenedora

El Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana 2014 és una macrojornada, de 12 hores de duració (de 9 a 21 hores), on l’emprenedor es convertix en l’autèntic protagonista. 

Es tracta d’una iniciativa que enguany queda englobada al voltant de set tipus d’activitats: networking, assessorament empresarial, aprenentatge emprenedor, competició, conferències, mostra d’empreses innovadores i comunicació. 

La clau d’este esdeveniment és la col·laboració publicoprivada i l’intercanvi d’idees entre les persones emprenedores, empreses, universitats, entitats financeres i la resta d’agents socials i econòmics participants, que configuren el sector de suport a la creació i creixement de les empreses.

El projecte està íntimament lligat a Emprenemjunts, portal de suport a l’empreniment i innovació de referència en la Comunitat, que planteja aglutinar els agents del sistema valencià de suport a l’emprenedor.

L’any passat més de 7.000 persones van participar d’esta jornada, es van desenrotllar més de 200 activitats i més de 600 entitats i organismes hi van estar presents.