Alzira acull la presentació del Focus Business PIME i Emprenedors 2014

  • Se celebra el pròxim 27 de novembre en Fira València
  • Alzira hi participa amb el seu programa europeu Erasmus Jóvens Emprenedors

La novena edició del Dia de la Persona Emprenedora, denominada a partir d’ara Focus Business PIME i Emprenedors 2014, s’ha presentat este matí a Alzira, per part del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, i el director del CEEI València, Jesús Casanova. 

La Focus Business PIME i Emprenedors 2014, impulsada per la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, tindrà lloc el dijous, 27 de novembre, en Fira València. Alzira participarà d’esta jornada amb una taula informativa sobre el programa europeu Erasmus Jóvens Emprenedors i amb una ponència sobre este programa per part de la directora d’IDEA, Carmen Herrero.

Palacios ha destacat “la importància d’esta jornada i de la participació d’Alzira per a exposar els programes que es duen a terme en la localitat, dels quals som pioners, com l’Erasmus Jóvens Emprenedors. Portem participant en esta jornada des de les primeres edicions, i cada any ho fem, tant amb la nostra presència com exposant aquells programes que amb tant èxit despleguem a Alzira”.

Per part de l’Ajuntament d’Alzira es posarà un autobús gratuït, a disposició de la ciutadania, per a acostar esta jornada a tots aquells que hi estiguen interessats. Cal inscriure’s-hi per mitjà de l’adreça electrònica adl@idea-alzira.com, el telèfon 96 245 51 01 o acostant-se a les dependències d’IDEA en la ronda d’Algemesí,4. 

El Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana 2014 és una macrojornada de 12 hores de duració (de 9 a 21 hores), on l’emprenedor es convertix en l’autèntic protagonista. Es tracta d’una iniciativa que enguany queda englobada al voltant de set tipus d’activitats: networking, assessorament empresarial, aprenentatge emprenedor, competició, conferències, mostra d’empreses innovadores i comunicació. 

La clau d’este esdeveniment és la col·laboració publicoprivada i l’intercanvi d’idees entre les persones emprenedores, empreses, universitats, entitats financeres i la resta d’agents socials i econòmics participants, que configuren el sector de suport a la creació i creixement de les empreses.

El projecte està íntimament lligat a Emprenemjunts, portal de suport a l’emprenedorisme i innovació de referència a la Comunitat, que planteja aglutinar els agents del sistema valencià de suport a l’emprenedor.

L’any passat més de 7.000 persones van participar d’esta jornada; s’hi van realitzar més de 200 activitats, i més de 600 entitats i organismes hi van participar.

 
20141112 130126