CINC PROJECTES ALZIRENYS ENTRE LES PROPOSTES PER ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE LA GENERALITAT

 

                 

CINC PROJECTES ALZIRENYS ENTRE LES PROPOSTES PER AlS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE LA GENERALITATT

           
 

 

GVA PARTICIPA

 

 GVA PARTICIPA  2 

  

 
 

  

    La Generalitat Valenciana convida a participar, opinar i ajudar a decidir els que ha anomenat pressupostos participatius de la Comunitat Valenciana, Des del Ajuntament, animem als ciutadans a debatre, proposar i fer votacions per a entre tots millorar la nostra comunitat. (ja hi ha 37337 persones registrades) 

     Pressupostos Participatius: Secunda amb els teus vots i decideix de manera directa a què es destina part del pressupost de la Generalitat Valenciana. Qualsevol persona pot donar suport a un màxim de 10 propostes Participativos

    Propostes algunes d’elles que afecten la comarca de la Ribera i en concret a AlziraEntre elles, projectes de mobilitat com la creació d’una xarxa de carrils bici que unisca els pobles de la Ribera, la construcció d’un ramal de metre entre Alzira i L’Alcudia, la creació d’un carril per als vianants. 

   Altres projectes que s’han presentat són la rehabilitació del monestir de la Murta i del d’Aigües Vivas. Totes aquestes propostes necessiten ser avalades per la ciutadania perquè puguen passar a la següent fase dels pressupostos participatius de la Generalitat.    

 

    L’ Alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha demanat a la ciutadania que considera molt interessant que per primera vegada la ciutadania puga votar propostes i anima a tots els Alzirenys i Alzirenes a participar.de Alzira, 

  

Una vegada aconseguits els avals, s’han avaluat les propostes i es passarà a la fase de la votació. De moment i perquè aquestes propostes siguen considerades de cara a la fase de votació necessari que reben el suport del màxim número de gent. Aquelles persones que vulguen fer-ho el poden fer a la la web pressupostos participatius fins al pròxim 27 de juny..

 

Projectes que afecten a Alzira:

– Monestir de la Murta

– Ramal del Metro l’Alcúdia-Guadassuar-Alzira

– Xarxa de carrils bicis de la Ribera

– Monestir de Santa María d’Aigües Vives

– Carril cicló-peatonal Algemesí-Alzira