S’obri el termini per a inscriure’s al programa de formació Unisocietat

S’obri el termini de matrícula del programa Unisocietat per al curs 2021-2022, dirigit especialment a alumnat de 30 anys o més amb inquietuds per aprendre, i que es durà a terme a l’Escola d’adults Enric Valor.

La regidora d’Educació, Maria Calvo, assegura que “es tracta d’un programa complet amb el qual acostem la Universitat als alzirenys i alzirenyes, estimulem el debat i desenvolupem noves formes d’aprenentatge en les quals intercanviem coneixement entre els participants”.

Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cadascú d’ells s’imparteixen dos assignatures troncals, a més de la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada. Els cursos estan impartits per professorat de la Universitat de València.

Enguany, a Alzira tenim dos cursos, el plus 1 que es farà dimecres amb assignatures com Salut, Ecologia del comportament, Arqueologia i Astronomia i el plus II que es farà dijous, amb les assignatures de Biotecnologia, Literatura espanyola contemporània, Física i Matemàtiques.

La matriculació ja està oberta i es pot fer de forma presencial al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor. C/ Verge del Lluch, 2 en horari de 9 a 13.30h, de dilluns a divendres. Des del 14 de juny fins al 30 de juliol i de l’1 al 30 de setembre.
De forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira.
Les taxes del curs són 186 euros.

Per a matricular-se cal aportar la següent documentació:

– Alumnat del curs passat:
 Emplenar i signar full de matrícula ( document adjunt)
 Emplenar i signar full de domiciliació bancaria ( document adjunt ). La universitat cobrarà les taxes del curs del compte bancari que s’indique

– Alumnat NOU:
 Emplenar i signar full de matrícula
 Emplenar i signar full de domiciliació bancaria. La universitat cobrarà les taxes del curs del compte bancari que s’indique
 Fotocòpia DNI
 Fotografia tamany carnet

Més informació ací

triptic Unisocietat  Página 1 triptic Unisocietat Página 2

CategoriesSense categoria