Campanya de foment lector, Llegir en valencià

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez així com els tècnics del Serval, han assitit esta setmana a la preszentació de la campanya LLegir en valencià.

La campanya de foment lector Llegir en valencià que complix 15 anys arriba a partir de la pròxima setmana als quioscs. I ho fa com sempre de la Fundació Bromera per al foment de la lectura que celebra hui la seua presentació oficial.

Enguany, els llibres tindran com a protagonistes els paratges naturals valencians més singulars del nostre territori. Llegir en valencià, els nostres parcs naturals ens permetrà viatjar a onze parcs sense eixir de casa i ho farà de la ma de les històries d’onze autors i autores valencians. Històries curtes amb textos escrits a propòsit per a esta campanya que tenen com a objectiu fonamental, acostar la lectura en valencià.

El primer llibre d’esta sèries serà El clot, escrit per l’autor valencià Martí Domínguez i es podrà aconseguir gratis este diumenge al diari Levante-Emv. A més dels llibres, esta campanya de foment lector es complementa amb el portal web, on els lectors podran participar en el concurs de la campanya, que enguany té premis valorats en més de 3.500 euros.

WhatsApp Image 2021-06-11 at 14.33.50 3

 

CategoriesSense categoria