Activitats culturals per a commemorar el 9 d’Octubre

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ha programat diferents actes culturals per a commemorar el 9 d’Octubre.

El dimecres 8 d’octubre, a les 22:30 hores, en el Gran Teatre, se celebrarà el Concert Extraordinari del 9 d’Octubre; a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira. L’entrada és lliure.

El dijous, 9 d’octubre, a les 20 hores, en la plaça Major, tindran lloc les tradicionals Danses del 9 d’Octubre. El Grup de Danses d’Alzira oferirà les tradicionals danses en què diferents parelles de balladors i balladores faran disfrutar als presents amb els balls i la música tradicionals.

Altres activitats culturals per a octubre

El divendres, 10 d’octubre, a les 20:30 hores en el Gran Teatre, Burumballa Teatre presenta Sexes, una comèdia teatral en valencià. Les entrades són a 3€, i per als alumnes dels instituts alzirenys, a 1€.

El dissabte, 11 d’octubre, en el Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores, Alambike Teatre presenta In Perpetuum Mobile. Les entrades són a 3€l i per als alumnes dels instituts alzireños, a 1€.

El mateix dia, a les 19:30 hores en la Casa de la Cultura, Andreu Valor presenta el seu tercer treball Malgrat la pluja. L’entrada té un preu de 3€ i la reduïda, de 2€.

El divendres, 17 d’octubre, en el Gran Teatre, a les 20:30 hores, l’Associació d’Arts Escèniques de Polinyà del Xúquer presenta Amb l’aigua al coll. Espectacle en valencià. Les entrades són a 3€, i per als alumnes dels instituts alzireños, a 1€.

Este mateix dia, en la Casa de la Cultura a les 20 i a les 23 hores en el Club Cine Alzira es projectarà Pep Gimeno Botifarra: el cant de les arrels. L’entrada té un preu de 3€ i la reduïda, de 2€.

El dissabte, 18 d’octubre, en el Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores, Suc de Teatre-la Tarumba (Alzira) presenta Totus Plautus (o casi). Espectacle en castellà. Les entrades són a 2€ i per als alumnes dels instituts alzireños a 1€.

El divendres, 24 d’octubre, en el Gran Teatre d’Alzira, a les 20:30 hores, Guanchuzri presenta Si yo fuera rica. Obra teatral en castellà interpretada per Victoria Salvador, Alejandro Mompó i Lola Moltó. Les entrades són a 8€ i les reduïdes, a 6€.

El dissabte 25 d’octubre, en el Gran Teatre a les 19 hores, Engrata Companyia de Teatre presenta Carrers. Espectacle en valencià. Entrades a 3€.

El mateix dia, en la Casa de la Cultura a les 19:30 hores, presentació del CD Django and Holiday?, del Foro Jazz Trio+Celia Mur.

El divendres, 31 d’octubre, en la Casa de la Cultura, a les 20 i a les 23 hores, en el Club Cinema Alzira la pel·lícula Dallas Buyers Club, en versió original. Entrada 3€ i reduïda 2€.

Les entrades per als diferents espectacles recordem que es poden comprar de manera anticipada en les taquilles del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. També a través d’Instant Tiquet, de 8 a 23 hores, en el 902 444 300 o les 24 hores a través de www.instanticket.es.