Alzira acull este cap de setmana la VI Fira Comercial Alzira Oberta

La plaça del Regne acollirà, del divendres 3 al diumenge 5 d’octubre, la celebració de la VI Fira Comercial Alzira Oberta. Una iniciativa de l’Ajuntament d’Alzira i de l’Associació empresarial de la localitat que ha donat molt bons resultats en les edicions anteriors.

La Fira estarà oberta des de les 17 hores del divendres, 3 d’octubre, encara que la inauguració oficial serà a partir de les 19 hores. Els estands romandran oberts fins a les 22 hores.

El dissabte, 4 d’octubre, i el diumenge, 5 d’octubre, l’horari serà de 10 a 22 hores, ininterrompudament. A més, com ja és habitual, es duran a terme activitats d’animació infantil durant la fira, d’11 a 14 hores i de 18 a 19:30 hores. Les activitats infantils seran pintacares, tallers, globoflèxia i castells unflables amb monitors.

Pel recorregut per la fira, les persones que la visiten podran trobar moda infantil, tèxtil, articles de bellesa, alimentació, viatges, etc. Els comerços que estaran presents en esta VI edició de la Fira seran: Bni Respira, Asistencia Amiga, Diez Euros, Camp i Corral, Sols Cabell, Base, Edicions Bromera, Menuts moda infantil, AMC, Kobold, Optica Gis-Vert, Viajes García Rovira, La botica de los perfumes, Asisa Alzira, Isomriures, Alzicoop-Coop.V, Laser Space, La Chinata, United Colors of Benetton, Magnolia, Roba infantil Maduixa, Sara Valle, Merdeces Romero, Oulet Nerea, Associació de Familiars d’Alzheimer Alzira, Associació Prodiscapacitats i Tupperware.

A més, també se celebrarà la II Fira de la Tapa, i coincidirà amb el Mercat Medieval ubicat en la plaça del Mercat.

cartel 50x70 2014