Un centenar de persones participen en la 1ª etapa de la Ruta dels Monestirs

Ahir es va celebrar la primera etapa a peu de la sexta edició de la Ruta dels Monestirs. En la inauguració d’esta edició que va començar a Gandia, el regidor de Turisme, Rafael Fita, va estar acompanyat per diferents alcaldes i representants de diferents localitats.

 

P1130237

Les quasi 100 persones que van participar van iniciar esta primera etapa pels carrers del centre històric de la ciutat ducal, capital de la comarca de la Safor, i posteriorment es van dirigir a Almoines.

El regidor de Turisme, Rafael Fita, va destacar: “La primera etapa de la Ruta dels Monestirs ha sigut un èxit i vull agrair a tota la gent d’Alzira que va realitzar esta jornada de senderisme. Anime tots els amants del senderisme a què vinguen a la pròxima etapa”.

Després de l’esmorzar es va reprendre el recorregut pel municipis de Beniarjó, Beniflà i Palma de Gandia fins a arribar al monestir de Cotalba, on van dinar en el mateix claustre.

La pròxima etapa tindrà lloc diumenge que ve, 19 d’octubre, i es realitzarà des del monestir de Cotalba fins al convent del Corpus Christi, a Llutxent.