Campanya de falles “Encesa per tu, encés per tu”

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira enceta una campanya de promoció del valencià adreçada a les falles.

La campanya té com a nom “Encesa per tu, encés per tu”, i es basarà en un fotoreclam (photocall) instal•lat entre les 13 i les 14.30 hores els dies 16, 17 i 18 de març a l’av. Sucro al costat de la carpa de la Junta Local Fallera. Tota la gent que s’acoste al photocall podrà fer-se fotos amb lemes com “No s’és res si no s’és poble”, “Declarat ninot indultat”, “Encesa per tu”, “Encés per tu”, “Senyora pirotècnica, pot començar la mascletà”, entre d’altres. A més, es repartiran xapes i polseres de diversos colors amb els mateixos lemes entre els assistents a les mascletaes dels tres dies.

21

Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Promoció del Valencià, assenyala que amb esta campanya l’Ajuntament d’Alzira aposta per “visualitzar més el valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el festiu, en especial les falles, de gran implantació social, i un dels àmbits on es manté molt viu”.

24
25

     

La campanya de promoció del valencià en les falles “Encesa per tu, encés per tu”, promoguda per la Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià, va ser un èxit, amb una gran acollida de públic. Ací tenim una mostra del material promocionat.

22
23

    

26
27

   

Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Promoció del Valencià, mostra la seua satisfacció per “la gran acollida de públic en un acte com este photocall ‘Encesos, enceses per tu’ que promociona al mateix temps les Falles i el valencià en un ambient lúdic”.

Alhora es realitzà un concurs en instagram que tenia com a premi unes camisetes retolades amb les frase de la campanya. Este concurs va ser tot un èxit.

LLISTA DE GUANYADORS SUCRE INSTAGRAM 2018

Begonya Soler
Paula Martínez
Marimba
Andrea Campos
Yamar Talens

28
29

  

31

 

32
33