L’Ajuntament d’Alzira i l’empresa PAVASAL Empresa Constructora, SA, firmen el contracte per a la finalització del recinte firal

L’Ajuntament d’Alzira ha firmat amb l’empresa PAVASAL Empresa Constructora, SA, el contracte per a la realització de l’obra “Urbanització per a recinte firal (fase IV)”. Estes obres s’iniciaran dilluns que ve, 9 de juny.

El mes d’abril passat es va acordar aprovar l’expedient de contractació i es va procedir a l’adjudicació. Efectuada l’esmentada licitació, la JGL va acordar adjudicar l’obra a la mercantil PAVASAL amb un import de 152.981´57 euros. Es tracta d’una obra inclosa en el Pla Provincial d’Obres i Servicis 2013 de la Diputació Provincial de València.

La fase IV, que és la que ens ocupa actualment, contempla l’asfaltat, la col•locació rastells, la construcció de clavegueram, la gestió dels residus i la instal•lació de l’equipament esportiu, per a així finalitzar completament les obres d’este recinte.

Recordem que es tracta d’una superfície de 16.778,67 metres quadrats, en la qual ja s’han executat diferents obres d’urbanització en tres fases.