Comerços d’Alzira: Servei de repartiment a domicili COVID-19

Conscients de la difícil i insòlita situació que ens ha tocat viure, des de la Regidoria de comerç s’inicia el “Servei de repartiment a domicili COVID-19 DEL COMERÇ D’ALZIRA”

Una acció que busca informar de manera coordinada, a través de xarxes socials i whatsapp, tots els establiments que puguen oferir este servici en una única publicació i que pot resultar de molta utilitat en este moment.

Els comerços d’Alzira també volen contribuir a que et quedes a casa, ara més que mai.

A continuació pot consultar on fer LES SEUES COMPRES A ALZIRA SENSE MOURE’S DE CASA. Només ha de contactar al telèfon indicat i fer la seua comanda. El comerç li la portarà a sa casa en l’horari acordat:

Consulta ací els comerços participants

#JOEMQUEDEACASA #YOMEQUEDOENCASA

Recorde que tal com indica RD 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’Estat d’Alarma pel COVID-19 queda limitada la llibertat de circulació, i que en el moment actual, hi ha que reforçar més que mai estes mesures i quedar-se a casa. Així mateix, les activitats comercials relacionades estan autoritzades per mencionat Real Decret.

De nou recordar que hi ha que evitar desplaçaments i utilitzar, sempre que siga possible, la entrega a domicili. #JOEMQUEDEACASA #YOMEQUEDOENCASA

Recordar a tots els comerços que esta publicació està oberta a noves incorporacions. Si desitja formar part d’ella contacte a través del:

WhatsApp de comerç 667 91 08 53

#Comerçesvida#Aramesquemai #Comerçlocal #Alzira #Totanirabe

img-20200323-wa0099

CategoriesSense categoria