Diego Gómez: Crida a la ciutadania d’Alzira

Des de casa vull agrair el comportament cívic i responsable de la majoria de veïns i veïnes d’Alzira davant la crisi pandèmica provocada pel coronavirus.

Les mesures aplicades per l’Ajuntament, sempre seguint les instruccions marcades per les autoritats estatals i autonòmiques, han estat seguides per la ciutadania i estan tenint també el suport de la Corporació, les organitzacions, entitats, associacions, comerços i families cosa que demostra l’actitud responsable de tots ells.

No hem de consentir, però, actes incívics, inoportuns i irresponsables que posen en risc la salut dels nostres veïns i veïnes, alteren l’ordre social i la convivència, o contradiguen la normativa en vigor, tant de caràcter estatal i autonòmic, com municipal. En cas contrari, i dins del marc legal, s’actuarà legalment i de manera contundent, pel bé comú de tots els alzirenys i alzirenyes.

Totes les persones que hem adquirit responsabilitats públiques, ja siga de caràcter polític, educatiu, cultural, esportiu, econòmic, empresarial i sindical, tenim l’obligació de ser exemple, de manera especial, per als més menuts, ja que influïm en major o menor mesura en la formació de la seua personalitat.

Vull encoratjar el nostre veïnat a seguir actuant de forma responsable, solidària i cívica. Hem de tindre cura dels nostres majors. Estic segur que entre tots i totes, junts i units, podrem superar esta crisi que ens afecta i ens preocupa.

Quedeu-se a casa! Una manera de frenar esta crisi sanitària és quedar-nos solidàriament a casa, i atendre les recomanacions i mesures preventives i higièniques publicades per l’Ajuntament, la Conselleria de Sanitat i el Govern d’Espanya. No eixiu al carrer si no és necessari.

Aprofite l’avinentesa per agrair l’esforçat i exemplar treball del personal sanitari, local i comarcal i de la Policia Local, així com l’estimable col·laboració de la Policia Nacional, així com de tots aquells que esteu treballant per a abastir-nos

Us seguirem informant. Gràcies per la vostra comprensió i civisme.

Ànim. Salut i Endavant!

diego