Actualització Pluja 0.00 H Optimisme en l’evolució del Xúquer

En estos moments, i passada la mitja nit, podem ser relativament optimistes, els nivells s’han estabilitzat, la Casella, s’ha fixat en poc més de 4 metres. Tot indica que el riu no desbordarà pel clavegueram”. Ha manifestat l’alcalde, Diego Gómez en directe als micròfons d’Alzira Ràdio.

“Estem en contacte amb la resta d’alcaldes de la comarca que ens confirmen que a Alberic el riu està baixant, en Benimuslem finalment no ha desbordat o en Carcaixent també ens informen que el Barxeta està controlat i que a poc a poc recuperen la normalitat” ha continuat Gómez.

Tot i això, Alzira continua vigilant i els serveis municipals de l’Ajuntament continuen atents al llarg de la matinada.

• Recordem que demà no hi ha activitat escolar.
• Pel que respecta als vehicles, continuen a les zones altes de la ciutat, i si tot seguix així, avisarem al llarg del matí per a procedir a la seua retirada. Fins a eixe moment la O.R.A. serà gratuïta.
• D’altra banda, demà dimecres es manté el mercat.
• Informarem de l’obertura de les instal·lacions esportives quan siga efectiva.
• La previsió meteorològica per a demà es favorable i s’han retirat els avisos d’Aemet.

L’Alcalde ha donat les gràcies pel treball portat a terme pels tècnic municipals, Policia Local, la corporació, Protecció Civil, Creu Roja, Bombers, Aigües de València i agraït també a la ciutadania per la seua comprensió davant de la presa de decisions complicada però que sempre es fa tinguent en compte la seguretat de les persones.

casella nivell 1

 

CategoriesSense categoria