Actualització Pluja 00.30 H Retirada de vehicles sense incidents, els nivells del Xúquer no són preocupants pel moment

Com s’ha recomanat en la passada actualització, la ciutadania ha retirat els seus vehicles de les zones inundables i ja es troben en les parts altes de la ciutat. La Policia Local ha fet ban per les diferents zones i ha estat una actuació sense incidències. Com en altres ocasions, demà la zona blava serà gratuïta.

Pel que fa al nivell del Xúquer en les últimes 5 hores ha pujat un metre, pel que podem dir que, pel moment, els nivells no són preocupants. Al seu pas pel pont de Xàtiva el barranc de la Casella s’ha estabilitzat en un metre. El Canal de les Basses està desaiguant amb normalitat. El riu al seu pas pel Molí de Mulet entre Albalat i Algemesí és de 125 m³, no ha arribat als 400 m³, encara té molt de recorregut per a rebre aigua.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt a la Regidora de Seguretat, Sara Garés i el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual estan recorrent les zones més problemàtiques de la ciutat per a comprovar que tot funciona amb normalitat.

La brigada de serveis públics, la Policia Local, protecció Civil i Aigües de València estaran fent el seguiment de les incidències al llarg de la nit.

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira ha suspés les classes per al dimarts 21 de gener de 2020. Preguem a la ciutadania que estiga pendent de la informació municipal a través dels canals oficials de l’Ajuntament, on s’avisarà de qualsevol incidència.

ACTUALITAT PLUJA-01-01

CategoriesSense categoria