III CONCURS DE REDACCIÓ JUVENIL EN VALENCIÀ 2019

L’Ajuntament d’Alzira convoca 

 

III CONCURS DE REDACCIÓ JUVENIL EN VALENCIÀ 2019

 

Enllaç a les bases

 

 

1. OBJECTE I FINALITAT DE LA CONVOCATÒRIA

L’Ajuntament d’Alzira té com un dels seus objectius la normalització del valencià en la nostra població, i més especialment entre la joventut. Per això, hem cregut que pot ser una bona idea organitzar el Concurs de Redacció Juvenil en Valencià.

El tema d’enguany és: una ciutat més saludable.

2. REQUISITS DELS PARTICIPANTS

2.1. Hi podran participar tots els escolars matriculats en col•legis i instituts d’Alzira dels nivells següents: tercer cicle de Primària (5é i 6é), ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

2.2. El tema de les redaccions serà el següent: una ciutat més saludable.

2.3. Els treballs hauran de ser escrits únicament en valencià i tindran un màxim de 4 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara.

2.4. Cada treball haurà de portar en la part superior el curs en què es troba l’autor/a, el nom del centre on estudia i el títol de la narració.

2.5. La redacció s’haurà de presentar dintre d’un sobre tancat, i dintre d’este sobre haurà d’anar una plica (sobre menut també tancat) on ha de constar, en la part exterior, el títol de la narració, i en l’interior, les dades de l’autor/a: nom, cognoms, adreça, telèfon, curs i centre on estudia.

2.6. La data límit de presentació serà el dia 15 de novembre de 2019.

2.7. S’acorda amb els centres educatius que l’alumnat ha de presentar les redaccions en la secretaria del centre, la qual ens la remetrà a l’Ajuntament d’Alzira (a l’atenció del SERVAL) a través de la CLAU.