Suspesa la processó de Divendres Sant

L’alcalde, Diego Gómez, i la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, en representació del Govern Municipal, i Vicent Fábregues, president de la Junta de Germandats i Confraries, junt a membres de la directiva, han realitzat una assemblea extraordinaria per tal de prendre una decisió respecte a la celebració de la processó de Divendres Sant.

Davant la previsió de pluja persistent per a esta jornada s’ha pres la decisió unànim de SUSPENDRE LA PROCESSÓ, ja que la pluja deslluix l’esdeveniment, a més de danyar els passos de la Setmana Santa.

S’informa que al llarg de la jornada de hui alguns dossels romandran oberts per a que es puguen seguir visitant.

Des de la Regidoria de Festes es recorda al veïnat que haja llogat cadires que es procedirà a la devolució de l’import a tots els que ho soliciten, per això s’habilitaran dies per a tal meneter que s’anunciaran pròximament. No obstan això, com que la recaptació és solidaria, els diners dels veïns que desidisquen no reclamar-los seran entregats a L’Associació de Families Educadores de la Comunitat Valenciana i DACMA, Dones Afectades per Càncer de Mama d’Alzira, ambdós associacions amb seu a la nostra ciutat.

 

 

CategoriesSense categoria