El Director General de l’Aigua, Manolo Aldeguer, ha visitat les obres en execució del nou canal d’Alzira

20181121 145549Alzira, 21 de novembre de 2018. – Durant el matí de hui dimecres, el Director General de l’Aigua, Manolo Aldeguer, ha estat a la ciutat d’Alzira per tal de visitar les obres que estan realitzant-se al nou canal de Les Basses, i supervisar l’estat d’estes obres després de l’episodi de pluges torrencials que s’ha viscut a la nostra ciutat els darrers dies.

En la visita, el Director General, ha comptat amb els tècnics de la Conselleria, també de l’empressa constructora i els tècnics municipals, acompanyats pel regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, per tal de fer una valoració de les obres realitzades, l’estat actual i les pròximes actuacions a realitzar.

Segons ha declarat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual: “Davant la situació actual, i en nom de l’Equip de Govern, li hen sol•licitat al Director General, que les obres que estan realitzant-se actualment en el canal, finalitzen el més aviat possible posant a l’abast les mesures necessàries. En la conversa mantinguda s’ha aplegat a un acord, amb l’empresa constructora, per poder finalitzar les obres que impliquen la rotonda, ja que són les que arrepleguen i canalitzen l’aigua des del camí de Pescadors fins el mateix canal, com a acció prioritària d’execució”.

 

CategoriesSense categoria