Comencen les obres de la redona d’accés a l’Ecoparc

Alzira, 07 de setembre de 2018.- Ahir van començar les obres de construcció de la redona ubicada a la carretera de Benimuslem CV550 PK 6,600 que dona accés a L’Ecoparc, la Pileta de Sant Bernat o el camí rural de l’Almúnia, entre altres.

Amb la finalització de les obres, s’eliminarà el sistema de glorieta partida que obligava a creuar la CV 550 per tal de fer un canvi de direcció. La regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés, ha manifestat: “Esta redona incrementa la seguretat vial per a l’entrada al polígon industrial PAI 04 on es troben ubicades diverses empreses públiques com l’Ecoparc o la planta de reciclatge, a més d’empreses privades”

L’Ajuntament d’Alzira ha fet les gestions per tal d’aportar els terrenys necessaris perquè Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana porte a terme l’obra.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, assegura: “Hem treballat insistentment al llarg de la legislatura perquè esta actuació siga possible, que dona resposta a una demanda històrica de la ciutat. D’esta manera eliminem un punt negre assenyalat pels alzirenys durant molt de temps pel difícil gir que s’havia de fer”.

La construcció d’esta redona té una previsió de finalització de dos mesos i serà molt positiva per a la ciutat, ja que s’aconseguix reduir el nombre d’accidents i dotar d’una millor connexió tant la zona industrial com l’accés a l’horta del terme municipal d’Alzira.

Obres Glorieta CV550 web Plànol Glorieta CV-550 pk 6600 1 web