Visita zones afectades per la pedra Ribera Alta i Ribera Baixa

El Govern tractarà de forma preferent les zones efectivament devastades

• Juan Carlos Fulgencio es compromet a accelerar les gestions amb els ministeris
• El delegat del Govern ha mantingut una trobada amb alcaldes, sindicats i cooperatives agràries

València, 16 de juliol de 2018. El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, s’ha compromés a “accelerar les gestions amb els diversos ministeris” després de visitar les zones afectades a la Ribera Alta i la Ribera Baixa per la pedra del passat 1 de juliol.

Posteriorment, ha mantingut en l’Ajuntament d’Alzira una trobada amb alcaldes, sindicats, cooperatives i associacions agràries en on ha assenyalat que “el Govern tractarà de forma preferent les zones efectivament devastades”.

Fulgencio ha reiterat “el compromís de l’Executiu en donar resposta ràpida a les situacions de catàstrofe que afecten el camp i els pagesos” Es tracta, segons ha subratllat, d’un “sector sensible i fonamental per al Govern i per a la Comunitat Valenciana”. Per això, una vegada es quantifiquen els danys, “el Govern actuarà en funció de les seues competències”.

Agroseguro delimitarà el perímetre de la zona afectada. Després de peritar els danys per l’Oficina Comarcal d’Agricultura, Pesca i Alimentació, es realitzarà un informe de valoració de la Comissió Territorial d’Assegurances Agràries, que s’elevarà als ministeris. Les possibles ajudes seran aprovades pel Consell de Ministres.

IMG 5705 IMG 5718 IMG 5731

IMG 5733 IMG 5735