Primer Memorial Nacho Barberà a Alzira

Alzira, 25 de juny de 2018.- El Camp d’Esports Venècia ha acollit este cap de setmana el primer Memorial Nacho Barberà, capità cadet de la UD Alzira que va faltar al terreny de joc el passat mes de febrer.

Vora 3.000 persones han assistit a este torneig que naix amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de les malalties cardiovasculars i que ha aconseguit al voltant de 30.000 euros amb la venda de les més de 10.000 polseres solidàries que es destinaran a la unitat d’investigació de mort sobtada de l’Institut d’Investigació Sanitària (ISS) de l’Hospital Universitari i Politècnic la Fe.

Divendres va tindre lloc la inauguració per part de la família de l’homenatjat del monòlit que dóna nom a un dels camps de futbol del recinte on tantes vegades va jugar Nacho Barberà. El monòlit inclou un treball de l’artista alzirenya Mai Hidalgo.

A l’homenatge estigueren representant l’Ajuntament l’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau i els regidors Bernat Ríos, M. José Llopis i José Luis Ruiz.

Pel que fa al desenvolupament del torneig, dels 8 equips participants va resultar guanyador l’Atlético de Madrid, que va disputar la final amb l’Esport Bases Ontinyent.
Dissabte va tindre lloc el lliurament dels premis on van assistir la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, el secretari de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, i les falleres majors d’Alzira, Lourdes Burgos i Aitana Carbó, van lliurar els premis.

Equips participants – Resultats

Campió: Atlético de Madrid

Finalista: Esport Base Ontinyent

Tercer classificat: Valencia CF

Quart classificat: Levante UD

Cinqué classificat: Villarreal CF

Sisé classificat: UD Alzira

Seté classificat: Selecció FFCV Sub-15

Huité classificat: Albacete Balompié

img 9447 img 9455