L’Equip de Govern i els Sindicats de l’Ajuntament reprenen les negociacions i aproven el nou complement de carrera per al funcionariat

Alzira, 24 de maig del 2018. L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira, amb l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, han représ hui la Mesa General de Negociació amb els representants sindicals de les treballadores i treballadors públics.

En dita Mesa s’ha aprovat la introducció del complement de carrera en la funció pública començant pel grup C1. Alzira es tracta d’un dels pocs ajuntaments que ha incorporat aquest element que serveix d’avaluació del compliment de les tasques de les treballadores i treballadors públics.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de Funció Pública: “l’ajuntament d’Alzira, a banda de la recuperació de la paga retallada a les treballadores i treballadors públics de l’anterior legislatura i els augments salarials en funció de l’augment de l’IPC després de més de 10 anys de congelació, ha millorat en tres anys a prop del 80% de la plantilla i s’ha incrementat en 4 milions d’euros les partides destinades al capítol de personal des del 2014. I això gràcies a l’esforç de totes i tots i a l’acord de totes les parts. I així volem continuar”.

reunión sindicatos

CategoriesSense categoria