X Setmana de l’Economia i l’Ocupació

x setmana economiaL’Ajuntament d’Alzira, en col·laboració amb l’Associació Empresarial, organitza la X Setmana de l’Economia i l’Ocupació del 19 al 23 de febrer.

En edicions anteriors s’ha comptat amb ponents de renom, com Manuel Pimentel, exministre de Treball, Paco Álvarez, actual director general d’Economia Social i Emprenedurisme de la Generalitat Valenciana, Jordi Sevilla, exministre d’Administracions Públiques, o Antonio Gutiérrez, exsecretari general de CCOO, el xef Ricard Camarena, o Mr. Daqui, entre uns altres.

Un dels objectius que es persegueixen amb la celebració d’aquestes jornades és oferir al empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s’intentarà reunir a conclusions que ens faciliten l’engegada d’accions tant des del sector públic com del privat.

Comptarem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials.

Actualment, estem treballant en la programació per a la 10ª edició.

La inscripció a les jornades és gratuïta, si bé les places són limitades. Cal confirmar assistència a través d’IDEA (96 245 51 01), emplenant el formularis d’inscripció que figura en aquesta mateixa pàgina o per email a adl@idea-alzira.com.

Si vols veure els vídeos de les ponències d’aquesta última edició pots consultar el nostre canal de Youtube.