CAMPANYA SUCRE SERVAL

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira vol encetar una campanya de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants del nostre municipi.

La iniciativa pretén visualitzar el valencià en este tipus d’establiments. Es repartiran cartells als bars i restaurants interessats amb la llegenda “T’atenem en valencià”, per tal que el client se senta còmode i puga usar-lo i no haver de canviar de llengua, com passa molt a sovint, a pesar que Alzira compta amb un alt percentatge de valencianoparlants.

L’altra acció dins de la campanya és el repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il·lustres tant valencians com d’altres llocs, així com proverbis universals.

La idea és que s’adherisquen el major nombre d’establiments possible. Per a prendre part en esta campanya de promoció del valencià cal presentar instancia en la CLAU, com a data límit el 30 d’octubre, al SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), (c/Sant Roc s/n, 2a planta)96 245 92 50 ext. 318 i 317 o enviar un correu a serval@alzira.es o a la Clau (c/Sant Roc s/n, planta baixa).