Pedaleja pels refugiats. VOLTA EN BICI SOLIDÀRIA, 12 de setembre, Alzira

Els diners recaptats es destinen a l’àrea d’acollida i protecció internacional de la Fundació Cepaim i més concretament als dispositius d’acollida i a les activitats de suport a la integració de les persones famílies refugiades que atenen, complementant la finançament de l’Administració General de l’Estat.
 
El recorregut de la volta en bici és el següent:
 
Punt d’inici: Plaça de l´Alquerieta
 
Recorregut: Carrer Numància; Av Pare Pompili Tortajada; Carrer Jaime d’Olid; Plaça Pere Crespi; Av. Pare Castells; Carrer Verjurat del LLuch; Av. J. Pau; Carrer Camilo Dolz; Plaça 1r Maig; Carrer Horts dels Frares; Plaça Major; Av Benito Perez Galdos; Carrer Reis Catolics; Carrer Horts del Frares; Plaça Major. Punt de finalització: Plaça Major.
 
Horari:
        
Concentració Plaça de l´Alquerieta 17.00 hores fins a les 18.30 per a arreplegar dorsals i ultimes inscripcions.
 
Inici del recorregut: 18.30; Arribada a la plaça major aproximadament 19.00-19.15.
 
Programación (aproximada) accions Plaça Major: 
 
»  19.15-19.30: Els participants poden prendre aigua (pendent de confirmar si l’aporta Alzicoop), sinó la pagaria Cepaim; i alguna fruita (pendent de confirmar col·laboració amb Llavorem)
»  19.30-20.15: Acció “Refugiar-te”, grafiti realitzat en un mural amb la col·laboració desinteressada de Luis Gares, artista d’Alzira.
»  20.15-20.30: Entrega de placa//diploma a l’Alcalde Diego Gómez per la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira en el Repte 12 milions de pedalades.
»  20.30-20.45: Visionat de vídeos campanya #YoSoyRefugio amb la col·laboració del grup motor de ciutadans del projecte Reflejad@s.
»  20.45-21.00: Agraïments a totes les entitats.

 
Organitza CEPAIM
Amb la col:laboració del Centre de Participació Ciutadana
Ajuntament D’Alzira
 
 
reto12millones reto12millones anexo
 
reto12millones org