Las familias del CEIP Alborxí participan en la experiencia de los grupos interactivos

El CEIP Alborxí d’Alzira continua amb el seu treball d’experimentació i d’innovació educativa. Per això, en les últimes setmanes, durant els dies 11 i 18 de maig, s’han portat a cap dues sessions de treball en equip dirigides a l’alumnat de tercer i quart de Primària amb participació de mares i pares.

Els grups, formats per quatre o cinc alumnes, amb l’assistència d’una persona adulta voluntària han fet una sèrie d’activitats de caràcter lingüític i matemàtic amb un temps marcat. A l’acabament de cada una de les activitats, els alumnes canviaven de taula i es disposaven a fer una altra activitat.

IMG 0361   IMG 0362   IMG 0364   IMG 0367

 

L’experiència, denominada com a “grup interactiu” és una de les accions d’èxit que més s’estan divulgant en els últims anys en el món educatiu i ha sigut valorada molt positivament per l’alumnat i per les persones voluntàries que hi han col·laborat.

                                         IMG 0368      IMG 0370      IMG 0375

 

El professorat de l’escola també es mostra satisfet i planteja ja la introducció més freqüent d’aquestes activitats de cara al curs vinent. Amb aquestes activitats es fomenta el treball en equip, la participació i el diàleg entre iguals i la millora de la convivència al centre.

Nota de prensa elaborada por el centro.