Jornada esportiva al CEIP F. García Sanchiz

Els passats dies 21, 22 i 23 de març el Ceip Federico García Sanchiz d’Alzira ha celebrat la Jornada esportiva amb l’objectiu de potenciar entre el seu alumnat els valors de l’esport i mantindre una vida saludable.

El dilluns 21 l’alumnat de 3r de primària va participar al Projecte “Herois Olímpics” on van rebre la visita de tres esportistes olímpics (Javier García en la modalitat d’Esgrima, Ana Carrascosa en la modalitat de Judo, Llorenç Carrió en la modalitat d’Halterofília).

          DSC00132          DSC00138

El dimarts 22, l’alumnat de 4rt, 5é i 6é de primària participà al projecte “Tots Olímpics” del Comité Olímpic Espanyol que s’està desenvolupant en el centres educatius distingits per la Conselleria d’Educació com a centres Promotors de l’Esport i l’Activitat Física una campanya de foment dels valors esportius i personals.

 Aquestos alumnes van gaudir d’una xerrada molt enriquidora al voltant dels valors que tot esportista olímpic cal que desenvolupe, així com de les vivències i experiències personals de cadascun d’ells.

 Al finalitzar l’acte, es va agrair al centre el seu interès en fomentar l’activitat física i la transmissió dels seus valors, així com es convidà a l’alumnat a la pràctica de l’esport com una part important de la formació personal.

          DSC00191           DSC00211

 La foto d’acomiadament va estar acompanyada per l’entrega d’una agenda esportiva on l’alumnat del centre va aprofitar per sol·licitar els seus autògrafs i donar-los les gràcies per compartir amb nosaltres els seus coneixements i experiències.

 Per últim, el dimecres 23 de març es realitzà una Jornada Esportiva plena d’activitats, com la volta a peu escolar, partits de bàsquet i pilota valenciana, activitats individuals (bot de llargada, alçada i llançaments), activitats de ball (aeròbic i just dance) i per la vesprada activitats i jocs com ioga, massatge, jocs de corda, punteria i equilibri.

Una Jornada que pretén donar suport a la formació integral del nostre alumnat dins del Segell fgs que està implementant aquest curs el nostre col·legi.

L’esport i els seu valors són uns dels pilars del nostre segell educatiu!

Nota de premsa elaborada pel propi centre.