CURS ON-LINE “EN FAMÍLIA. COM MILLORAR LES NOSTRES RELACIONS”

en familiaLa FAD, en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, amb la finalitat de dotar a les famílies d’instruments que faciliten la seua labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el CURS ON-LINE “EN FAMÍLIA. COM MILLORAR LES NOSTRES RELACIONS”, com una experiència pionera en la intervenció familiar.

 
El curs on-line “En Família. Com millorar les nostres relacions”, ha sigut dissenyat per a enfortir el paper preventiu dels pares i mares en l’àmbit familiar, des del convenciment que es pot prevenir en el dia a dia, de forma senzilla i constant des d’una edat molt primerenca. Està dirigit a pares i mares amb fills de 0 a 18 anys d’edat, interessats a conèixer o, si escau, aprofundir en les possibilitats d’actuació preventiva.
 
El curs començarà el 14 de març de 2016 i, donat el seu caràcter gratuït i el seu gran nivell d’acceptació, és convenient realitzar la inscripció al més prompte possible a través del següent enllace http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_IRPF1.htm on també trobarà una descripció detallada del mateix.
 
Li animem a difondre entre altres pares i mares aquesta informació de manera que arribe al major nombre d’interessats. Si ho desitja, existeix la possibilitat d’incloure un bàner del curs en la web del seu centre educatiu, associació o un altre recurs soci-cultural.
 
Per a qualsevol informació sobre el curs on-line, no dubte a escriure’ns un correu electrònic a consultas@fad.es.
 
Aprofitem per a informar-li de l’existència del Servei Integral d’Orientació Familiar sobre Drogues 900 22 22 29. En aquest telèfon s’ofereix, de manera gratuïta i confidencial, assessorament personalitzat sobre com prevenir i manejar adequadament situacions i problemes que sorgisquen en les seues relacions familiars, especialment les relacionades amb possibles consums de drogues per part d’alguns dels seus membres.
 
Equip d’Actuacions amb Famílies.