Conclouen les obres a la primera planta de la Casa de la Cultura

Des de la Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques s’ha millorat el paviment de la consergeria de la Casa de la Cultura, així com del magatzem adjacent. Després de realitzar un estudi per a conéixer les possibles causes dels desperfectes, amb el supòsit de la possibilitat de pèrdues en desaigües o humitats per capil·laritat procedents del subsòl, se’n va confirmar l’origen i es va decidir intervindre per a solucionar el deteriorament d’estes dues estances.


Estes obres han consistit en la retirada del paviment per a facilitar la ventilació del subsòl i evitar les futures patologies. S’ha fet un espai ventilat davall de tot el paviment que impedix, amb ajuda de teles asfàltiques col·locades damunt de  les parets, que puge la humitat.  Esta intervenció permetrà que disminuïsquen la humitat als  murs de càrrega de l’edifici que limiten estos dos recintes. Finalment, s’ha col·locat un nou paviment.


El regidor responsable de l’àrea, Vicent de la Concepción, ha manifestat que “Alzira té un ric patrimoni arquitectònic i cultural, però és cert que el pas del temps fa que apareguen desperfectes i problemes que cal solucionar per a mantindre’ls i conservar-los. És el cas de la Casa de la Cultura, on des de la Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques he reparat i solucionat un problema d’humitats a la consergeria i al magatzem i s’ha millorat així l’espai i l’accessibilitat a treballadors municipals i usuaris”.