Alzira exposa el projecte Anell Verd a través d’un webinar organitzat per Viles en Flor

  • Els tècnics del departament de medi ambient expliquen totes les vessants del projecte

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira llança un webinar dirigit a professionals del paisatgisme i tècnics municipals, organitzat per la fundació Viles en Flor de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) al voltant del projecte que s’ha portat a terme en l’anell Verd d’Alzira.

La ponència titulada “Anell Verd d’Alzira: una infraestructura próxima y dinámica” exposa els motius pels quals es va iniciar el projecte, l’evolució en la execució del mateix, així com totes les vessants de mobilitat, d’integració social i participació ciutadana, el disseny paisatgístic i els valors de biodiversitat i beneficis ecosistèmics derivats.

“Gràcies a jornades com aquesta, a Alzira se li dona la possibilitat de compartir la seua experiència entre els altres ajuntaments i els professionals del sector, per poder enriquir aquest ambiciós projecte que es troba en constant evolució”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

La jornada es podrà consultar per a tots els públics en el canal de youtube de Viles en Flor. Des del departament de Medi Ambient s’anima a la ciutadania a conéixer els valors d’aquesta important infraestructura verda periurbana que gaudeix de tanta acceptació social.

Més info sobre el projecte ací