Dia Mundial Contra el Càncer

Un any més l’Ajuntament d´Alzira vol fer visible la lluita que es commemora i es dona visibilitat el Dia Mundial Contra el Càncer que se celebra hui dia 4 de febrer.

Des de la regidoria de Serveis Urbans, s’han il·luminat les fonts de la plaça Major, del Regne, de la Constitució i del parc de l´ Alquenència en el color verd de la lluita contra el càncer

El Dia Mundial contra el Càncer se celebra tots els anys el 4 de febrer i uneix a tot el planeta sota un únic lema per a posar el focus en la lluita contínua contra el càncer. En 2023, la comunitat global commemora aquest 4 de febrer el Dia Mundial contra el Càncer sota el lema “Per unes cures més justes” i un cridat a unir les nostres veus i actuar.

«Hi ha persones que lluiten diàriament contra la malaltia, i l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, no pot fer més que sumar-se al Dia contra el Càncer i, com hem fet ja en anys anteriors, mantindrem il·luminades les fonts de la ciutat de verd al llarg de diversos dies com a mostra de solidaritat», ha manifestat el regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual.