Alzira continua amb la poda de les palmeres i tractament del morrut

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha remarcat el bon ritme dels treballs i la col·laboració de veïns i conductors per a la seua ràpida realització. S’està duent a terme una actuació de manteniment, poda, tractament i neteja de les palmeres canàries en el municipi.

A més de controlar el correcte creixement de les palmeres, aquesta actuació permet garantir la seguretat de l’entorn en els quals es troben els exemplars que superen diversos metres d’altura. Els treballs realitzats inclouen el tractament per a l’erradicació de plagues en exemplars de Phoenix Canariensis (Palmera Canària) en diferents zones de la nostra ciutat.

Segons Pascual, quant als treballs de poda, les palmeres datileres precisen un treball diferent i més complet, així com les washingtonias només necessiten la poda de fulles seques i madures, la poda de palmeres datileres contempla la retirada de fulles, el repàs de la part superior, que és la part arredonida sota la corona de fulles i finalitza amb l’aplicació d’un cicatritzant.