Finalitzada la connexió a la xarxa municipal d’aigua potable les barriades de l’Alquerieta i Torretxó

Ja han finalitzat les connexions de la xarxa del pou de la Sagrada Família amb la xarxa d’abastiment d’aigua local. Les dues actuacions principals han estat la canalització de l’avinguda Pare Pompili per a dotar de major circulació d’aigua a la xarxa del pou de la Cooperativa Sagrada Família, i una segona intervenció a la rodona de l’Alquerieta on s’han realitzat les connexions de la xarxa del nucli urbà amb la del barri de l’Alqueriera i Torretxó en dos punts: el sector Sagrada Família de nova creació que comprén tota la zona de l’antiga cooperativa i un segon sector de la zona disseminada del Torretxo. Les obres s’han dut a terme per l’empresa adjudicatària d’este servei Aigües de València.

Finalitzada la connexió ve un breu període de prova i de modificació dels equips de bombeig que permetrà que la setmana vinent els veïns i veïnes d’este barri puguen gaudir de la mateixa aigua de qualitat que la resta de la ciutadania alzirenya.

A més, este amtí, ha tingut lloc l’última firma amb la Cooperativa Sagrada amb l’Ajuntament d’Alzira per a la recepció del pou. Cal recordar que en els últims mesos, des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques, s’ha dut a terme diverses reunions, arribant a acords per fer possible que les barriades de l’Alquerieta i el Torretxó tinguen una aigua de qualitat en l’aixeta, lliure de nitrats i completament apta per al consum humà.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha manifestat que “Hui culmina este procés que este govern progressista va iniciar l’any 2015 i que la setmana vinent permetrà que tots els alzirenys tinguen aigua de qualitat. Se sumen així a la xarxa municipal d’aigua potable els veïns i veïnes d’esta entranyable barriada”.