Alzira millora la il·luminació de l’avinguda Luis Suñer

Alzira, 3 de juny de 2022.- La regidoria de Serveis Urbans està millorant la il·luminació de l’avinguda Luis Suñer. S’han baixat l’altura de 8 lluminàries per davall de les copes de les palmeres. S’hi han mantingut els màstils i únicament s’han canviat i les lluminàries a LED de 100w. Les anteriors eren de vapor de sodi de 400w

A més s’ha canviat a llum LED seguint amb el pla d’Eficiència Energètica de la ciutat d’Alzira. S’ha millorat així tant l’eficiència energètica com la qualitat de la il·luminació en este tram de l’avinguda Luis Suñer. Esta intervenció aconsegueix estalvi econòmic i energètic que se suma a les ja realitzades a altres zones, carrers i polígons d’Alzira durant esta legislatura.

Cal recordar que la il·luminació LED utilitza un 80% menys d’energia que els llums incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni. Emprar il·luminació LED ofereix una major vida útil i facilita un major respecte al medi ambient i millora la qualitat lumínica dels carrers d’Alzira.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que “Seguim treballant per a les persones i per al planeta. Amb estes actuacions millorem el dia a dia dels veïns i veïnes de la nostra ciutat al mateix temps que fem d’Alzira una ciutat més sostenible, eficient i respectuosa amb el medi ambient”.