Última setmana per a participar en l’elecció del millor projecte d’espai verd per a l’antiga gasolinera de Luis Suñer

  • Fins el dia 16 de juny es pot votar a la Casa de la Cultura
  • Han participat més de 800 persones fins al moment

Alzira, 02 de juny de 2022. Els alzirenys i alzirenyes tenen fins el 16 de juny per triar el disseny que volen per al jardí que es farà a l’antiga gasolinera Lluís Suñer.

Fins a hui més de vuitcentes persones han passat per la Casa de la Cultura d’Alzira i han votat fins a tres dels set projectes que s’han seleccionat.

Sota el lema “El nou Jardí Memorial Luis Sunyer Sanchis, el tries tu”, el passat 2 de maig l’Ajuntament va encetar un procés de participació ciutadana, per a triar el projecte que més agrada a la ciutadania. Així els alzirenyes i alzirenys podran escollir com es dissenya l’espai a de l’Avinguda Lluís Suñer que ha quedat després de la retirada de la gasolinera i la descontaminació del sol.

El Claustre de la Casa de la Cultura, acull esta exposició dels set projectes resultants del concurs d’idees que va convocar l’Ajuntament. La votació es molt senzilla perquè es fa a la mateixa Casa de la Cultura i es pot votar fins a tres projectes, amb l’ajuda d’una persona que els assessora en el procés de votació.

Fins al moment han passat 813 persones per la Casa de la Cultura que han emès el seu vot. El pròxim 16 de juny es tancarà el procés de votació de la ciutadania que atorgarà als projectes presentats fins a un màxim de 80 punts, després els regidors i regidores podran votar  fins a un màxim de 21. Per tant, és la ciutadania directament la que elegix com serà este jardí, que serà dedicat a l’empresari Lluís Sunyer.

Es pot anar a vore i votar els projectes de dilluns a divendres en horari de vesprada, de 16 a 21 hores, i dissabte en horari de matí, de 10 a 13.30 hores.

També pots accedir a les propostes al següent enllaç https://www.alzira.es/wp-content/uploads/2022/05/PROPOSTA-WEB.pdf