Alzira reprén els tractaments anuals contra el mosquit tigre

  • Els dies 5, 6 i 7 d’abril es portaran a terme

Alzira, 5 d’abril de 2022.-  Com és habitual este mes es reprenen de nou a la nostra ciutat els tractaments contra el mosquit tigre. Este mes d’abril els 50 municipis adherits al programa preventiu del Consorci de la Ribera, enceten l’administració de tractaments contra estos insectes, que es realitzarà de forma mensual fins a octubre i s’intensificarà durant els mesos d’estiu.

Este mes, els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals del municipi a partir de hui dimarts 5 d’abril, dimecres 6 i dijous 7 d’abril.  L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.

“Repetim la fórmula de la campanya de prevenció simultània a les diferents poblacions, que es porta a terme des de fa uns anys amb èxit. No podem oblidar que  la presència del mosquit l’estiu passat es va reduir notablement fins i tot en els mesos de més calor. Enguany l’objectiu és mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre” explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret enviant un correu a sanitat@alzira.es.