El barri de l’Alquerieta acull, este dissabte, una acció comunitària amb el lema “El nostre barri en moviment”

El barri de l’Alquerieta acollirà dissabte 13 de juny, a partir de les 9:30 hores, la II edició de l’acció de participació comunitària “El nostre barri en moviment”, relacionada amb l’atenció i la millora de l’espai públic, la importància del reciclatge, la promoció de l’activitat física i les xarxes de suport i cohesió social.

Esta acció s’emmarca en la programació anual d’activitats consensuada per la Taula Comunitària del barri de l’Alquerieta, composta per les diferents entitats que tenen seu en el centre social, així com els distints recursos socials presents en el barri: l’Ajuntament d’Alzira, a través del departament de Serveis Socials del Centre Social de Participació Ciutadana (CPC), el Projecte RIU del Centre de Salut Pública d’Alzira i Fisabio, la Fundació CEPAIM, l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, el Grup de Jóvens de l’Alquerieta, la Comissió de Festes de Sant Francesc, el CEAM Antonia Cerdà i la Falla l’Alquerieta.

L’acció a desenrotllar serà una gimcana amb diferents proves a realitzar per equips, que combinaran exercici físic, ball, bon ús de l’aigua i coneixements sobre el reciclatge. Podran participar-hi persones de qualsevol edat, encara que els menors de huit anys hauran d’acudir acompanyats d’un adult i portar una autorització paterna.

Les inscripcions es realitzaran durant esta setmana en la recepció del CPC, en horari de matí, i en diferents punts del barri.

Seguint amb la línia de promoció de la salut, de l’enfortiment de les relacions interpersonals i del suport social, es despleguen estes activitats com a promotores del benestar en el barri, i tracten, a més, de generar espais de convivència i cohesió entre persones de distintes cultures i classe social.

Per a més informació, les persones interessades poden telefonar al CPC (telèfon 96 100 00 40) o acudir a les seues instal·lacions de la plaça de Jesús, s/n.