Educació porta la màgia dels contes a l’alumnat de 3 i 4 anys per a festejar el Dia del Llibre Infantil i Juvenil

  • Oferix un taller per a familiaritzar les criatures amb la lectura i la narració oral i fomentar l’expressió dels gustos i l’opinió

L’alumnat més menut dels col·legis Lluís Vives i Gloria Fuertes han sigut els primers a gaudir del taller de contacontes que la Regidoria d’Educació i Infància organitza per a celebrar el Dia del Llibre Infantil i Juvenil, que es commemora el pròxim 2 d’abril.

L’activitat permet familiaritzar els xiquets i les xiquetes de 3 i 4 anys amb la narració oral i la lectura. A les sessions, oferides per personal qualificat de l’Àrea d’Educació i Infància, es parla amb les criatures del gust per la lectura i es realitzen exercicis de relaxació per a preparar-se per a la sessió. El conte que s’interpreta és La comunitat de l’olivera. Una vegada contat, es valoren l’opinió i les reaccions dels menuts i de les menudes, que també poden expressar-les a la fitxa del dia del llibre, on poden pintar i emportar-se-la a casa.

El taller s’impartix a les aules del centre. L’activitat s’ha oferit a tots els centres públics i concertats de la ciutat, per a l’alumnat de 3 i 4 anys d’Alzira, i s’ha creat un sistema de torns perquè el taller puga visitar totes les escoles interessades  fins al 13 d’abril.