S’han instal·lat a Alzira 20 contenidors taronja per a l’arreplega d’oli domèstic

Gràcies a un conveni amb l’empresa Texlimca, S.A.

L’empresa Texlimca, S.A., ha instal·lat hui, per diferents zones d’Alzira, vint contenidors taronja per a l’arreplega d’oli domèstic, gràcies a un conveni de col·laboració firmat al seu dia amb l’Ajuntament d’Alzira, pel qual l’empresa aportarà, anualment, una quantitat econòmica per a fins socials.

En estos contenidors, de 360 litres de capacitat, es depositarà l’oli domèstic en un recipient tancat i de plàstic.

La majoria d’estos nous contenidors Wippy, de color taronja, es troben situats prop dels contenidors d’arreplega de roba de color blau que estan repartits per la localitat.

La ciutadania podrà trobar contenidors taronja per a depositar l’oli domèstic en les avingudes Lluís Suñer i Sants Patrons-la Parrilla; les places del Regne, Major, de la de la Generalitat i del Primer de Maig, i els carrers Josep Maria Llopico, Dr. Fleming, la Unió, Gabriela Mistral, Antonia Cerdà, Lleó Matoses Falcó, Caietà Gómez España-Mare de Déu de la Murta, Mare de Déu del Lluch- Francesc Oliver, Pare Castells, Pere Esplugues, Francesc Arbona, Dr. Ferran-bar Esports, Dr. Ferran- Dr. Vicent Segura i Albuixarres-Figueres.

 IMG-20150521-WA0014