Del 21 al 25 de febrer estarà tallat al trànsit el carrer Mestre Villar

La Regidoria de Serveis Urbans informa que del 21 al 25 de febrer, ambdós inclosos, estarà tallat el carrer Mestre Villar en sentit cap al Respirall, a causa de les obres de millora en la xarxa d’embornals de la ciutat.

Les rutes alternatives per al trànsit estaran degudament indicades per a no entorpir l’elevat pas de vehicles per este carrer, on s’eliminaran les reixes horitzontals per a evitar sorolls que molesten al veïnat, i es procedirà a habilitar reductors de velocitat i a la col·locació de les reixes als laterals de la via.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans, demana comprensió als veïns i usuaris habituals d’esta zona de pas cap a diverses urbanitzacions i argumenta que «estos treballs són necessaris, ja que amb la seua execució atenem una demanda dels veïns que a diari patixen el soroll que provoquen les reixes que travessen el carrer Mestre Villar. Ara, amb estes obres de millora, esperem donar solució a esta problemàtica i atendre a les demandes del ciutadans», segons Pascual.