Alzira augmenta en 30 les places amb sensors de l’ORA a l’avinguda de la Hispanitat

  • El nou sistema permet els conductors conéixer en temps real el nombre de places lliures en la zona ORA
  • En total, hi ha ja cent places amb sensors a les dues principals avingudes de la ciutat

Alzira ha incrementat el sistema de sensorització de places d’aparcament en el centre de la ciutat. Esta eina servix perquè els conductors puguen conéixer en temps real el nombre de places lliures en la zona ORA, un sistema que ja està operatiu en l’avinguda dels Sants Patrons, i que ara també s’implementa a l’avinguda de la Hispanitat i a la plaça del Regne.

Els 30 sensors nous instal·lats en les places d’aparcament, que se sumen als 70 ja existents, oferiran la informació que es podrà visualitzar en els panells informatius situats al principi de les avingudes i, d’esta manera, afavorirà el trànsit i que els conductors troben més fàcilment lloc per a aparcar.

Esta mesura es tracta d’una millora oferida per l’empresa adjudicatària que no ha suposat cap cost per a l’Ajuntament, destaquen des de l’àrea de Serveis Urbans.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que «ens podem aprofitar de la tecnologia i, així, fer més fàcil l’aparcament tenint en compte que Alzira s’està fent cada vegada més gran i està en un canvi continu». L’edil ha afegit que «aquesta mesura aportarà comoditat als conductors, ja que l’objectiu és fer d’Alzira una ciutat moderna i còmoda en benefici dels ciutadans».