L’Ajuntament d’Alzira edita una guia amb activitats per a fer amb la família en Pasqua

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació i Infància, ha editat una guia de propostes amb activitats per a fer en família en Pasqua, sense anar massa lluny ni gastar massa i aprofitar l’entorn natural i la programació cultural de la ciutat. Esta guia s’ha difós entre les AMPA i els diferents centres educatius de la localitat. A més, està disponible per a descarregar en la web d’Infància. 

En esta guia es mostren diferents jocs populars tradicionals i la seua explicació. A més, parla del Paratge Natural Municipal d’Alzira i d’algunes de les seues rutes disponibles. Així com la gastronomia típica de Pasqua i diferents manualitats per a poder realitzar a casa. 

La regidora d’Educació i Infància, Anabel Juárez, ha destacat: “Com a novetat editem esta guia amb la finalitat d’ajudar les famílies perquè puguen passar les vacacions de Pasqua amb els seus fills d’una manera diferent, amb jocs tradicionals, manualitats per a realitzar a casa, així com diferents alternatives per a realitzar en la nostra ciutat. A Alzira hi ha moltes opcions per al temps lliure i les vacacions escolars, per això és una bona oportunitat per a conéixer l’entorn natural del qual disposem i passar uns dies d’una manera diferent”.