L’obra presentada per Pablo Francisco Hevilla és la guanyadora del concurs local de pintura per a l’elecció d’un retrat del rei Felip VI

  • S’han presentat un total de 12 obres al concurs

Un total de 12 obres s’han presentat al concurs local de pintura, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, per a triar un retrat del rei Felip VI.

Divendres passat, 27 de març, va finalitzar el termini de presentació d’obres i ahir mateix es va reunir el jurat per a triar els tres retrats guanyadors. 

El retrat a l’oli realitzat per Pablo Francisco Hevilla ha resultat el guanyador amb 1.700 euros. A més, este retrat presidirà el Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira.

El segon premi ha sigut per al retrat a l’oli de Jorge Solves, dotat amb 800 euros i, el tercer premi, per al retrat a l’aquarel·la realitzat per Miloud Madani, dotat amb 500 euros. Estos dos retrats es destinaran a altres dependències municipals.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat: “Estem molt satisfets davant de la gran acollida que ha tingut este concurs local de pintura, pel gran nivell de les 12 obres presentades i per la difícil elecció del guanyador. Tenim previst realitzar en les pròximes setmanes una exposició per a mostrar totes les obres presentades, així com les guanyadores”. 

A més, el jurat ha destacat que, si la Corporació Municipal decidira comptar amb més retrats de Felip VI, es tindran en compte els retrats presentats per José Goig i Antonio Espinar, per a destacar sobre la resta de les obres no premiades en este concurs.