Compte general

L’Ajuntament d’Alzira, en finalitzar l’exercici pressupostari, formarà el compte general que posarà de manifest la gestió realitzada en els aspectes econòmic, financer, patrimonial i pressupostari.

 

 

Contingut

El compte general estarà integrat pel:
a) De l’Ajuntament d’Alzira
c) De les de les societats mercantils de capital íntegrament municipal: Alzira Ràdio, SA i Instalaciones Deportivas Alzira, SA
Els comptes reflectiran la situació econòmico-financera i patrimonial, els resultats econòmico-patrimonials i l’execució i liquidació dels pressupostos.

L’Ajuntament d’Alzira unirà al compte general els estats integrats i consolidats dels distints comptes que determine el Ple de la corporació.

Rendició

L’alcaldessa retrà, abans del dia 15 de maig de l’exercici següent a què corresponguen, els estats i comptes de l’Ajuntament d’Alzira. Els comptes de les societats mercantils Alzira Ràdio, SA i Instalaciones Deportivas Alzira, SA, rendides i propostes inicialment pels òrgans competents d’estes, seran remeses a l’Ajuntament d’Alzira en el mateix termini.

El compte general format per la Intervenció serà sotmes abans del dia 1 de juny a informe de la Comissió Especial de Comptes, que estarà constituïda per membres dels distints grups polítics integrants de la corporació.

Publicitat

El compte general, amb l’informe de la Comissió Especial a què es referix l’apartat anterior, serà exposat al públic per un termini de 15 dies, durant els quals i huit més les persones interessades podran presentar reclamacions, inconvenients o observacions. Examinats estos per la Comissió Especial i practicades per esta totes les comprovacions que estime necessàries, emetrà nou informe.

Aprovació

Acompanyada dels informes de la Comissió Especial i de les reclamacions i inconvenients formulats, el compte general se sotmetrà al Ple de la corporació, perquè, si és el cas, puga ser aprovat abans del dia 1 d’octubre.

L’Ajuntament d’Alzira retrà al Tribunal de Comptes el compte general degudament aprovat.

Històric de Comptes Generals