A partir de hui es pot demanar cita prèvia i inscriure’s en els Tallers de Pasqua

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Joventut, ha organitzat un any més els Tallers de Pasqua, que es duran a terme els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril en la Casa de la Cultura. Van dirigits a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. L’entrada als Tallers serà de 9 a 9:30 hores, i l’eixida de 13:30 a 14 hores.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat: “Un any més, organitzem estos Tallers de Pasqua que tant èxit tenen any a any. Creiem que és una bona manera de passar els matins per als més menuts durant les vacacions escolars, i una alternativa per a aquells pares que treballen i no tenen amb qui deixar els seus fills durant la jornada laboral. Anime les persones interessades a arreplegar cita prèvia i inscriure els seus fills, abans que s’acaben les places”.

La inscripció pot fer-se des de hui, dilluns 23 de març, fins al divendres, 27 de març, de dos formes:

-Amb cita prèvia (que s’arreplega durant el dia de hui), de manera presencial, en el Centre d’Informació Juvenil (c/Escoles Pies, 4), de 10 a 14 hores -de dilluns a divendres- i de 17 a 19:30 hores -de dilluns a dijous-. També es pot utilitzar l’adreça electrònica joventut@alzira.es.

-De manera telemàtica, a través de www.alzira.es, seleccionant Portal de la Ciutadania, apartat Jóvens (per a accedir és necessari registrar-se en el Portal amb certificat digital).

El preu és de 26 euros pel primer fill inscrit, i 22 euros pel segon. Per a famílies nombroses, el preu serà de 17 euros per cada fill inscrit. Les places són limitades i tindran preferència els xiquets i xiquetes empadronats a Alzira.