Alzira acollirà este dijous la Gala de l’Esport

Este dijous 12 de març, a partir de les 20 hores, en la Sala Cotonera Events d’Alzira, tindrà lloc la Gala de l’Esport, en la qual es reconeixerà la trajectòria de prop de 35 esportistes de la localitat. Este matí s’ha presentat esta gala, per part del regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i els membres de la Comissió Permanent del Consell Assessor d’Esports.

Hernández ha destacat: “Sempre ha sigut la nostra voluntat recuperar esta Gala, que va deixar de celebrar-se fa molts anys, i per això hem volgut que es tornara a celebrar, comptant amb els diferents clubs esportius de la ciutat. Ells són els protagonistes, ells han triat els premiats de cada un dels seus clubs”. 

L’edil ha afegit: “Per part de l’Ajuntament d’Alzira, ja reconeixem esportistes amb la Insígnia d’Or en la modalitat esportiva cada 30 de desembre i, de forma puntual, fem reconeixements esportius pels èxits aconseguits en una temporada concreta, amb la imposició de la Insígnia de Plata. Per això volíem que, en esta Gala, foren els clubs, de forma voluntària, els que triaren els seus premiats, als quals reconéixer els seus èxits esportius o bé la seua aportació al club”.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, serà l’encarregada d’entregar estos reconeixements en la Gala de l’Esport que estarà presentada pel periodista esportiu David Chordà. En esta, es rendirà un homenatge a l’anterior regidor d’Esports, Manolo Nebot.

 Rdp Deportes 026